Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sömnlös natt

Sömnlös natt


Allting tystnat
tröjan hänger på galge
Ensamt fönster lyser
i sommarnattens värme
tröjan torkar sakerna i hans rum
alla verkade vila och sova djupt ifred denna stund
dock icke han även fast han nog var trött
fantasien upphetsningen inför morgondagen
fick hans hjärta att brinna hett
det var vad han såg denna strålande morgondag
och natten led långsamt långsamt emot denna dag...




Bunden vers av Marcus Beijar Mellin
Läst 237 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-08-15 10:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marcus Beijar Mellin
Marcus Beijar Mellin