Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mannen och kvinnan

Mannen & Kvinnan



Ensam kvinna

Stirra framför sig

På gatan –

Gömmer sig därinne –

En naken kvinna är skön –

emellan våta lakan –

som jorden runt en sol

kretsar mannen

för att plocka en viol!



Kvinnans imaginationer

som månen snurrar omkring

visar sina sköna drag

en kylig natt

i månens ljusa halo-sinai ring



stjärnorna sjunger omkring

Men – stjärnor –

de båda först ser –

då Kärlek sin välsignelse till dem ger.




Bunden vers av Marcus Beijar Mellin
Läst 156 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-08-15 10:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marcus Beijar Mellin
Marcus Beijar Mellin