Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


månljus


lutar mitt huvud mot nattens skuldra
regnets silverdagg faller mot fönstrets bleck
brisen vänder tidens spegel
månljus seglar över himlens hav
med fulla segel
fiskarens nät samlar nattens silver
i sitt glittrande nät

det är alla våra drömmar
vår silverskatt
varje gång

livet är natt







Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 308 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-08-15 12:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP