Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Triangelvalvets mystik

Triangelvalvens inmurade obelisk
Klipper tankens bana
Allt som återstår
En tyglad fana

Svartmagin
Psykologen runkar av intellektuell onani
Betalar du?
Horkarl? Eller vänner i sinom tid...

Atonalens ton
Styrkan höjer sinnesstämningen
Slår tillbaka i depression
Romantikens längtan
Höjer steg för steg
Passionens lidelse
Tills barocken framträder
I moralisk självsäkerhet




Bunden vers (Sonett) av Marcus Beijar Mellin
Läst 162 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-08-15 11:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marcus Beijar Mellin
Marcus Beijar Mellin