Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Storheter

I dungen
under allting
som inte går att uttala

Det finns en törn
som gjuter blod
för varje rörelse
andetag

En liten pärla
speglar du dig I
på livets vassa egg

Strålarna av en sol
kan genom himlen
öppna ett oändligt stort hav

I detta havet kan man aldrig leva
men för en stund
förlora sig i











Fri vers av Oak VIP
Läst 201 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-08-15 22:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Oak VIP