Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gustaf Fröding gymnastiserar 1 (På ljudspelare)



Prydnad

Du burduse best,
du är som karlar är mest,
du rövar och tar
grannens glänsande skatt,
och drabbas av fnatt
när kvinnorna drar.
Men konstapel Batong
öppnar arresten
och avslutar festen.
Så sjung till avsked din sång!


*
Dikten uppläst


Logotype för Poeten Salvador
Att beröra

LÄS -Poesi är tät-




Bunden vers (Rim) av Poeten Salvador VIP
Läst 196 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-01-11 08:45



Bookmark and Share


  Fulbergarn
Härligt :)
2019-01-11
  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP