Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

dikten 15



Prydnad

Jag
ser
ditt lugn
och
sätter mig.




Prydnad




Fri vers av Poeten Salvador VIP
Läst 167 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-07-22 08:16



Bookmark and Share


    Mim
Älska,
Och;
Jag håller med föregående kommentar!
2019-07-27

  Elwania
Fin
känns bra i magen
2019-07-23
  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP