Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Psykologi 1


Anti-psykopat

Makten delad
jämlikt,
inga försvar behövs.
Och varje smekning
smeker




Fri vers av Poeten Salvador VIP
Läst 225 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-02-24 08:43



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Precis så borde det vara!
2019-02-24
  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP