Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Du är allt


Ringen 6

Du sjunger,
att vi alltid finns,
och jag nickar




Fri vers av Poeten Salvador VIP
Läst 190 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-01-24 08:34



Bookmark and Share


    Mim
Älska! För att vara tjatig!
2019-01-26

    Elisabeth Nilsson VIP
Stor kärlek, i skriven kortform:)
2019-01-24
  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP