Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Poetens försvar

Må dikten vara
     en kraxande kråka -
versen är ändå min.

Må diktens sparvar
     tjattra och bråka -
versen är ändå min!

Trots tystnad från fåglar
     som snart ändå flyttar
och dystra frågor
     om diktandet nyttar
att ge oss alla
     ett bättre liv
så diktar jag ändå -
     på trots och pin kiv!




Bunden vers (Rim) av Björn Nilsson VIP
Läst 297 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-08-18 19:13



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Utmärkt!
2018-08-18
  > Nästa text
< Föregående

Björn Nilsson
Björn Nilsson VIP