Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livstankar 23 (På ljudspelare)



Prydnad

Att generellt
hata invandrare
är oriimligt.
Den som hatar
känner ju inte
invandraren
och att ha starka känslomässiga
reaktioner
för den man inte har kontakt med
är groteskt och orationellt.
Hataren har sitt hat
bara inom sig.
Hatar hen sig själv?


*
Dikten uppläst


Logotype för Poeten Salvador
Att beröra

LÄS -Poesi är tät-




Fri vers av Poeten Salvador VIP
Läst 245 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-01-30 08:35



Bookmark and Share


  Fulbergarn
Bra fråga! Och det finns grisar inom alla raser, yrken och områden!
2019-02-01

  Solstrale VIP
Jag tror den är rädd, ja, för sig själv, då det utgår ifrån att genom sig själv känner man andra. Är man då smart, undviker man denna fara, det är att se sitt vara ovidkommande eller med skepsism för det leder just till fientlighet emot en själv och således emot sin omgivning...
2019-02-01
  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP