Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Morgon, augusti

Tänker:

Den här dagen
skänker jag bort.

Den är som ett sent
sommarpresentkort


gör vad du vill.


Tänk rätt
Tänk om
Tänk ett varv till





Sinnet är sällan så rent

som en klar morgon

i augusti då det doftar av dill








Fri vers av Cikoria Blå VIP
Läst 152 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-08-19 07:25



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
Denna var fin, sista versen är en egen dikt.
2018-08-19

  Larz Gustafsson VIP
Tycker särskilt om de sista tre!

Augusti är klar och frisk. Aldrig jolmig.

2018-08-19
  > Nästa text
< Föregående

Cikoria Blå
Cikoria Blå VIP