Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till Blå blixt


Inlämnat 9 (På ljudspelare)



Prydnad

Jag hörde dig säga
ditt namn,
och jag skalv,
för jag visste
att du är just den
som finns i mitt bröst,
och jag såg
långt i fjärran
och visste vi gick där
innan solen gått ner


*
Dikten uppläst


Logotype för Poeten Salvador
Att beröra

LÄS -Poesi är tät-




Fri vers av Poeten Salvador VIP
Läst 182 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-04-13 07:50



Bookmark and Share


  Fulbergarn


2019-04-13
  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP