Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


att läsa dagens nyheter ger ständigt metallsmak i mun. att lyssna till valdebatten ger önskan om förändringens vind . våga rösta annorlunda ! rösta med hjärta och förnuft !


DARRGRÄSET


nattens gäster lyfter mot skyn
när de ser mörkret lever rövare i byn
vad får alla som kryper
frost i käken som nyper
mörkret sprider

aldrig ett korn av sanning
det är skeppets magra bemanning

slagfältets hjältar
fyller sina näsborrar med dimma
lutar sig mot sin heder
håller knutna näven
i bröstfickan

gläds åt darrgräsets silver
ser dropparna på strået

dropparna till livets huvudstad




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 260 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-08-19 21:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP