Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till Blå blixt


Inlämnat 18 (På ljudspelare)



Prydnad

Dina ögon
är den klara källa
mina dikter springer ur,
din röst
ger skydd
mot sömnens faror.
Vakna vankar vi
på öppna fält
och skördar
livets grödor


*
Dikten uppläst


Logotype för Poeten Salvador
Att beröra

LÄS -Poesi är tät-




Fri vers av Poeten Salvador VIP
Läst 257 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2020-01-13 08:10



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Vacker kärleksdikt!
2020-01-14

  Niliboy
Allt gott, å sömnens faror kännerbara vi gamla till, å himlen främjar Fader vår!
2020-01-13
  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP