Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspirerad av sommarprogrammet söndagen den 19 augusti.


Bar det ensam.

Du ville igenting säga.

Du kunde ingenting säga.

Vem skulle trott på dig?

Så många år du bar på det själv.

Så många skal du fick klä dig i för att orka leva.

Du var stark, hård och rättvis.

En dag väckte musiken något i dig.

Sen var det några rader i en bok som sa dig något.

En gång var det en ton i någons röst som dröjde sig kvar.

Det var många år mellan varje tillfälle.

Men en dag var tiden mogen.

Du vågade berätta

Du blev trodd på.

Du är fortfarande rättvis och stark.

Du behöver inte längre klä dig i lager av hårdhet

för att leva.





Prosa av Cikoria Blå VIP
Läst 170 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-08-20 07:53



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
Tunga saker att bära på genom livet, skönt när bördan lyfts av, starkt.
2018-08-20

  Larz Gustafsson VIP
Jag är alltid förstådd. Dock inte av människor.

2018-08-20
  > Nästa text
< Föregående

Cikoria Blå
Cikoria Blå VIP