Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till Blå blixt


Inlämnat 37 (På ljudspelare)



Prydnad

Jag ville visa vad jag kände
och skrev en dikt om dig,
och rösten darrade, jag läste den för dig,
och du satt där tyst och lyssnade.
Jag tänkte att jag inte kan,
men du satt stum och grät
och såg på mig med eld,
du reste dig
och drog mig i din famn
och tackade för orden.


*
Dikten uppläst


Logotype för Poeten Salvador
Att beröra

LÄS -Poesi är tät-




Fri vers av Poeten Salvador VIP
Läst 156 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-10-19 09:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP