Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dan Andersson 23 (På ljudspelare)



Prydnad

Vi vaggar
i vår nöd
utan vatten, utan bröd
och de vassaste taggar
skär våra skinn.
Ropar då någon: Finn!
så går vi och letar,
men hur vi än stretar
så finner vi bara
att vi tvingas att skyla
det vi söker att vara
mot nätternas kyla.


*
Dikten uppläst


Logotype för Poeten Salvador
Att beröra

LÄS -Poesi är tät-




Bunden vers (Rim) av Poeten Salvador VIP
Läst 330 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-01-25 08:36



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
Jättebra om "Poesi är tät". Det korta är det svåra.
2019-01-29

    Mim
Mörk sammet, som när den mörka natten döljer stjärnorna, bra porträtterat, bra poeterat!
2019-01-26

    Elisabeth Nilsson VIP
Bra diktat i Dan Anderssons spår!
2019-01-25

  Marita Ohlquist VIP
Bra och tankeväckande om hur livet kan vara!
2019-01-25
  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP