Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

• Nils Ferlins Nya Skjorta 22 (På ljudspelare)



Prydnad

Poeten sa en dag:
“Jag flög visst ett slag
upp och ner.”
Nu flyger han mer
som han borde,
men ondskans anslag förgjorde
varje försök att bli fri.
Nu flyger han mer som han vill
och skriver texten till
en smäktande valsmelodi.


*
Dikten uppläst


Logotype för Poeten Salvador
Att beröra

LÄS -Poesi är tät-




Bunden vers (Rim) av Poeten Salvador VIP
Läst 186 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-06-21 06:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP