Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Samtal med Nils Ferlin 3 (På ljudspelare)



Prydnad

Vi bröder,
vi som stöder
svaga och starka,
varandra,
oss vill man klandra
och sparka
därbak.
Den endaste sak
vi kan veta
är att dagen ska heta
ont och grums,
nu och bums.


*
Dikten uppläst


Logotype för Poeten Salvador
Att beröra

LÄS -Poesi är tät-




Bunden vers (Rim) av Poeten Salvador VIP
Läst 167 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-05-08 11:39



Bookmark and Share


  Fulbergarn
Jag borde nog läsa Ferlin
2019-05-09

    Mim
:)
2019-05-09
  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP