Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Terapi 6



Prydnad

Du gick.
Brevet du lämnade
på köksbordet,
du skrev
att jag inte duger.
Men brevet blev min dikt,
jag skrev mig själv i orden,
och någon köpte,
någon skrev till mig
och sa
att dikten duger.




Symbol för min terapi




Fri vers av Poeten Salvador VIP
Läst 166 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-04-23 08:12



Bookmark and Share


  Fulbergarn
terapin funkar
2019-04-24
  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP