Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drar i nödbromsen...bagatell

 

 

Pensionspoäng på

hög livet i expressfart

bli vår snara död

kliver av tåget andas

och njuter stillhetens lov

 




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 237 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-08-22 19:15



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Broms flyger gott har jag hört, om du viftar kommer på stört, krattar du manegen blott, kommer avin som ett skott, som levde du förr ostört...
2018-08-24
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP