Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Slutet????

Är detta på väg mot vårat slut
Verkar som om du vill flyga ut
Ska vi inte längre gå samma väg??
Du saknar lyckan vi hade
Önskar att du kunnde hitta den med mig igen
Orkar inte utan dig
Vet inte vem jag är längre utan dig



ÄLSKAR DIG

TTS




Övriga genrer av katta_85
Läst 275 gånger
Publicerad 2006-06-12 13:55



Bookmark and Share


  The_eagle87
Känner du som jag?
2006-06-12
  > Nästa text
< Föregående

katta_85