Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mixed reality

 

 

 

 

vänder mig om

omvänd

vänd

kubismen var en populär trend

för omvända

vänd

kärleken till hatet

blir till en återvändsgränd

och

dualismens död till

kubismens

t

r

a

n

s

p

a

r

e

n

ta

geometri

 

de motsatta spiralerna

i fröhuset av en solros bygger på exakta talserier

 

mixed reality?

 

du vänder mig ryggen för att gå ner

längs trapporna av trä

till båthuset

medan

jag

sakta förlorar känslan

i fötterna och

dör

 

mixed reality?

 

den gravitetisk framskridande

processionen av

svartklädda

män

ner längs Norra Esplanaden

bärande på en sarkofag

draperad med

vit

sammet

 

det var om natten men solen

dansade naken

in i min

 

mixed reality?

 

i det kosmiska soundet

 

aa oo mmm

aa oo mmm

A U M

 

mixed reality?

 

 




Fri vers (Fri form) av Goraxy 89 Orion VIP
Läst 174 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-08-24 19:18

Författaren Goraxy 89 Orion gick bort 2019. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Som ett abstrakt men symmetriskt konstverk i sina omtagningar och olika vinklingar på textens "mixed reality". Samtidigt finns det ett starkt underliggande färgstråk i denna text som när livet förändras radikalt.
2018-08-25
  > Nästa text
< Föregående

Goraxy 89 Orion
Goraxy 89 Orion VIP