Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


tack älskade klokuggla



dina ord är som en varm kram
om mitt hjärta
även om solregnet faller över oss

står jag där i logdörren
och ser dagen nytvättad

speglande
små fjädriga moln i sitt sköljvatten




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 382 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-08-25 22:00



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
:) då glädjen överfaller i små portioner värmer den längre
2022-07-27

  Lars Hedlin
En text som känns och berör! kram
2018-08-26
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP