Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag förbannar dig, John Blund

någonstans mellan
dröm
och förverklingande
stannade jag
lade mig ner
för att vila
men råkade somna

jag sov bort
mina drömmar
mitt liv
min framtid
mig

och jag förbannar dig, John Blund
ditt namn är ONDSKA




Fri vers av Torniquet
Läst 375 gånger
Publicerad 2006-06-12 15:54



Bookmark and Share


    Fuji Hoffmann
!!!
fan vad ball! första stycket helt underbart!
2006-06-16
  > Nästa text
< Föregående

Torniquet
Torniquet