Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ostfralla och längtan. Tanka.

Vinden sjunger sin
vemodiga sommarsång
för dig som längtar
efter någon att dela
frukostens ostfralla med.
















Bunden vers (Tanka) av Cikoria Blå VIP
Läst 170 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-08-26 16:44



Bookmark and Share


    Alice.skriver
Känner vemod och längtan i perfekt kombination. Bra skrivet!
2018-08-26
  > Nästa text
< Föregående

Cikoria Blå
Cikoria Blå VIP