Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Efter torkan...bagatell

 

 

Höstgult åter grönt

regnet skvalar får mig att

tro på en ny vår




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 110 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-08-26 18:36



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
javisst är de så
dagen är åter blå !

otroligt det som hänt skiraste vårgrönska
mer kan vi inte önska !
2018-08-26
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP