Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tårar som is.

Jag ville gråta,
om bara det gick
kinderna blir inte våta.

Livets baksida, glädjens pris.

I tårkanalerna känns stick
som av iskristaller,
snö som faller -

tårar frusna till is.






Bunden vers (Annat versmått) av Cikoria Blå VIP
Läst 341 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-08-27 09:26



Bookmark and Share


  Gunnel Eriksson VIP
Nej, låt tårkanalerna vara kvar.
"Bröstet" gör dikten vanligare,
de i poesi ovanliga tårkanalerna
gör den mer spännande


2018-08-27

  Öknens Ros VIP
Tårar som frusit fast, ickegråtna blir de frysta till is.
2018-08-27

  Larz Gustafsson VIP
https://www.youtube.com/watch?v=1_dE6v-4sRw

2018-08-27
  > Nästa text
< Föregående

Cikoria Blå
Cikoria Blå VIP