Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


tiden


klockklangen stod stilla på gatan
tonen hade frusit sig fast
någon förlorade ljuset
mörkret blev en ohörbar sorg
renhjärtad lyste skaren på marken
froststjärnorna sjöng en sorgesång
de frusna tårarna i fågelhjärtat
Någon förlorade tiden
men såg plötslig ljuset en strimma guld i sin hand

Klockklangen ljöd




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 294 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-08-27 21:04



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
kramar<3
2022-07-19
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP