Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Haltande dikt, varsågod mina vänner! Variant nr 2

Vissa dikter blir som mina vänner
som jag återkommer till och känner
att den säger mig något denna text.

En del dikter kan jag utantill
läser dem tyst för mig själv när jag vill
umgås med en kompis som förstår min kontext.

Ibland blir det bara någon rad.
Åh hej, där är du kära dikt, jag blir så glad!
Du har blivit större sen sist, du har vuxit, växt

och jag ser något mera där i orden
de har fått flera blad, diktfröna där i jorden


tänk om mina ord
kan ge någon glädje,
kan få samma effekt


känna gemenskap,
systerskap,
broderskap,
Ja, någon sorts släkt.




















Bunden vers (Rim) av Cikoria Blå VIP
Läst 154 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-08-28 08:59



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
Jo, vissa texter fastnar i minnet, så är det.
2018-08-28

  Larz Gustafsson VIP
Så är det för mig med Ferlins poesi.
2018-08-28
  > Nästa text
< Föregående

Cikoria Blå
Cikoria Blå VIP