Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skrivande.

Mina ord är borta
jag kan dem inte finna.
Jag har väntat och längtat
på känslan och inspirationen.
Känna lusten till skrivandet igen
men den vill inte riktigt infinna sig.
Alla stora känslor-glädje och sorg
som de senaste åren inspirerat mig.
Som fått mig att längta att dikta
som hjälpt mig att läka och förstå.
Nej känslan kommer inte längre
min kreativitet har funnit andra vägar.
Genom målande -när penseln dansar
men jag hoppas hitta orden igen någon dag.




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 437 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2018-08-28 17:09



Bookmark and Share


  louisegirl
Känner så väl igen <3
2019-05-07

  HelenaW
Så har det alltid varit för mig, gått i cykler. Ibland kan det gå år.. Då gör jag annat. Det kommer garanterat tillbaka.
2018-11-27

  ResenärGenomLivet VIP
Ja, lusten den kommer och går...känner igen mig...
2018-09-26

  Baystream
Det kommer du!
Vila i penseln ett tag :)
2018-09-25

  Anya VIP
Fint att diktarjaget hittat målandet. Jaa ibland tappar man skrivandet. Men det kommer säkert tillbaka.
2018-09-07

  Lars Hedlin
En stark känsla som känns och känns igen!
2018-09-02

  Marita Ohlquist VIP
Svårt med skrivkramp, men orden kommer så småningom!


2018-08-29

  Rise Little One
De kommer tillbaka när du minst anar.
2018-08-29

  Gunnel Eriksson VIP
Känner igen. Orden kommer nog åter
efter en tids vila. Att måla är väl nog
så kreativt.
2018-08-29

  ULJO
Allt gott. Inspirationen kommer åt en dag
2018-08-28
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP