Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om dig 20 (På ljudspelare)



Prydnad

Var jag en blomma
som niger för vinden
på ängen.
Skulle du plocka mig då?
Skulle du höra mig be:
Ta mig med!
Skulle du det?
Då var jag lycklig
och fick vad jag ville,
vara en blomma för fröjd.


*
Dikten uppläst


Logotype för Poeten Salvador
Att beröra

LÄS -Poesi är tät-




Fri vers av Poeten Salvador VIP
Läst 174 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-06-19 09:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP