Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skriva 21 (På ljudspelare)



Prydnad

Jag bläddrar i mitt block
och ser,
jag har skrivit usel kärleksdikt
igen,
och jag vill ge upp.
Samtidigt tänker jag,
att det är genom kvantitet
några få acceptabla dikter
uppstår.
Ska jag skriva, ska jag inte?
Pennan ligger bredvid blocket,
men jag vet
ännu inte.
Ska jag försöka
och misslyckas,
ska jag inte,
och känna mig trygg?


*
Dikten uppläst


Logotype för Poeten Salvador
Att beröra

LÄS -Poesi är tät-




Fri vers av Poeten Salvador VIP
Läst 223 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-03-12 08:07



Bookmark and Share


    Mim
Det är den eviga frågan. Men den besvaras ofta genom kvalitet.
2020-03-15

  Annie b'larsson VIP
Jag har en metod jag kör med när jag kan. Lägger mig på soffan och gör absolut ingenting. Men rätt vad det är börjar hjärnan arbeta (arbeta hahha) - lite grann - och så plötsligt är man nåt på spåren.

Under tiden måste man killa sina darlings.
2020-03-12
  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP