Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skriva 30 (På ljudspelare)



Prydnad

Kunde det strula
en smula
i mitt eviga pill
är det säkert jag vet
att gjorde det det.
Att söka ett ord,
sedan skriva
ska driva
att versen blir gjord.
Så sällan jag hinner!
Kritikerns dom
blir att versen är tom,
för diktarens träskalle vinner.


*
Dikten uppläst


Logotype för Poeten Salvador
Att beröra

LÄS -Poesi är tät-




Bunden vers (Rim) av Poeten Salvador VIP
Läst 174 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-12-17 08:10



Bookmark and Share


    Mim
Både tragikomiskt och galghumor!
2019-12-21

    Elisabeth Nilsson VIP
Lätt tragikomisk dikt. Ibland torkar orden och skrumpnar.
2019-12-17

    Lena Staaf VIP
Tragikomisk text! Ibland flyter orden, ibland vill de bara inte komma. Men det blev en dikt i alla fall. När du minst väntade dig det!
2019-12-17

  Niliboy
Ja, men vi äro satta att också älska oss själva!
2019-12-17
  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP