Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Besök hos doktor.

I morse var jag på Öron-näsa-hals-mottagningen.
Det gick bra.
Inget fel på min hals.
Jag är lite klumpig av mig.
Herr Doktor bad mig sätta mig.
Jag satte mig.
Doktorn kom jättenära.
Han fick streta med benen,
för att komma åt att titta i min hals.
Jag tycker inte om när någon kommer jättenära, inte ens när det är för att titta i min hals
(och för att peta in fiberoptik genom snorig näsa).

Jag råkade (nog) trycka till herr Doktor
på ett ställe med mitt knä, där herrar doktorer inte tycker om att patienter trycker till med ett knä.

Jag var doktorns första patient, möjligen den sista också.

Ja, jag kanske överdriver.

Det är inte säkert att jag kommer att bli
ett fall för Arbetsmiljöverket.

Det kanske bara blir en liten punkt
på ett kommande morgonmöte
huruvida Öron-näsa-halsläkare bör eller inte bör använda suspensoar vid närkontakt med klumpiga patienter.







Övriga genrer (Kåseri) av Cikoria Blå VIP
Läst 200 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-08-30 08:21



Bookmark and Share


  Spik
Hahahaha jätterolig ;)
2018-08-30

  Öknens Ros VIP
En högst penibel situation! :/
2018-08-30
  > Nästa text
< Föregående

Cikoria Blå
Cikoria Blå VIP