Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Funderingar


Riktiga människor? Vem är jag? Vem är du?

Ta bort dem.!
Ett klick bara så finns de inte mer,
de där som inte tycker som jag ,
"ickedemokrater", vill jag kalla dem.

Klick, klick, klick.
Bort med den personen och den och den.
Men vänta nu?

Om jag inte kan läsa deras inlägg
innebär det ju också att de inte kan ta del av mina?
Jag får på något vis förhålla mig till deras inställning och deras åsikter.

Jag vet och jag ser, att många av dessa människor är bra folk i riktiga livet, plikttrogna, arbetsamma, rättvisa, vänliga och hjälpsamma.

Jag blockerar inte någon.
Jag kan inte ta bort människors åsikter med ett klick.

Att människor ser på människor som olika värda,
är däremot omöjligt att ta till sig för mig.
Jag får försöka se människan bortom orden och tyckandet.

Vill någon klicka bort mig är det helt okej...




Övriga genrer av Cikoria Blå VIP
Läst 115 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-08-31 12:06



Bookmark and Share


  Fulbergarn
Precis blockar inte gärna, men en gång var jag tvungen.
2018-09-01

  Blomma-Stjärna VIP
himla bra och väl genomtänkt inlägg! -
2018-08-31

  Palett
Bra tänkvärd text !
2018-08-31

  Öknens Ros VIP
Det är så det är, människor är olika och har olika åsikter, även om vi inte delar deras åsikter.
2018-08-31
  > Nästa text
< Föregående

Cikoria Blå
Cikoria Blå VIP