Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En sak i taget

Mycket fick passera revy
när det viktigaste
skulle göras först

Allt tanketrassel
behövde redas ut

En dag visade musiken vägen
En annan de praktiska bestyren

Varje dag började ändå
med meditation

Mycket fick passera revy
för att hitta just denna dags
röda tråd




Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 266 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-08-31 10:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP