Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skriva dikt?

Skriva dikt?
Det är en väg
att finna Gud
för den som vill.
Det är terapi
och konst.
Skriv en dikt
och bli
till!




Fri vers av Poeten Salvador VIP
Läst 252 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-09-02 19:02



Bookmark and Share


  DominiQueen
Fint och distinkt om skaparkraften i skrivandet.. Tack.
2018-09-14

    ej medlem längre
Intressant dikt, som kortfattat beskriver något sant.
2018-09-03

  Viksten
Ibland tror jag att man blir det man
skriver om
Ibland tar dikten kontroll över mig
En jäkla balansgång
2018-09-02

    Max Poisé
Ungefär så! Tackar för denna:-)
2018-09-02
  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP