Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


möjligheter



livet är fullt av möjligheter
även om vi inte ser dem
allt hänger på tänket bakom pannbenet
vi bär själva på en skatt
vi har bara glömt den
varför blir vi så stela och tunga
jo vi har glömt att sjunga
och känna glädje

hur kan då finnas tro hopp och kärlek?

vi måste dra ett djupt andetag och börja tindra
så ökar lyskraften och vi börjar stråla igen
ju mer tro, hopp och kärlek vi andas in
desto klarare lyser vi

även andra runt omkring oss strålar av kärlek

malen som naggar på plaggen förvinner

hela vårt inre herbarium
av pressade blommor som bär dofter från förr
alla ansikten samtal och tankar
glimtarna av ljus
lyfter våra huvuden

och då föds de
innovationerna och möjligheterna




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 313 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-09-03 13:43



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
yes, tack självinsikten då stämmer det enda inte låta sig fångas av irrbloss

2023-01-27
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP