Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

INLEVELSE

man saknar förståelse
man saknar respekt
man saknar den insikt
som skulle ha räckt
man vet inte hur det är
och hur detta känns
för ramarna saknar
just en sån referens

inlevelse
är för mycket begärt
inlevelse
för allt det jag har kärt

 

man ser bara sin värld

och där slutar allt

man ser inte tingen

i dess rätta gestalt

det finns inget utanför

bara ett hål

man har ingen mening

man saknar ett mål

 

 

LARZ GUSTAFSSON 3/9 2018




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 277 gånger
Publicerad 2018-09-03 17:37



Bookmark and Share


  Anya VIP
Jaa ibland känner man att andra inte förstår...tänker jag när jag läser din text. Starka ord.
2018-09-04

    Sefarge VIP
Betänkansvärda
rader!
2018-09-03
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP