Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Luft




"Man kan inte leva på luft", hör jag någon säga.

"Man kan inte leva utan luft", tänker jag.
















Prosa av Cikoria Blå VIP
Läst 124 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-09-03 22:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Cikoria Blå
Cikoria Blå VIP