Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tweet


Skuggsamhällen i Vårt Land.

Lever vi i ett land som är till för alla människor
eller är det bara vissa människor som anses vara
tillräckligt mycket människor för att behandlas som de människor de faktiskt är.

Jag läste ett reportage om skuggsamhällen i
Vårt Land. Jag är fylld av fasa och jag skäms.




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Cikoria Blå VIP
Läst 221 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-09-04 08:06



Bookmark and Share


  Stay Golden
It's a Global world now.

2018-09-04
  > Nästa text
< Föregående

Cikoria Blå
Cikoria Blå VIP