Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Regnbåge 12 (På ljudspelare)



Prydnad

Dina höfter
rullar
som havsvågor
i lätt vind.
Du ligger stark som
Mount Everest
och ser
att jag ser
dina bröst
vilja
bli jag.


*
Dikten uppläst


Logotype för Poeten Salvador
Att beröra

LÄS -Poesi är tät-




Fri vers av Poeten Salvador VIP
Läst 181 gånger
Publicerad 2019-07-19 08:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP