Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Regnbåge 49 (På ljudspelare)



Prydnad

Du tittar ner i golvet.
Tänker du på oss,
på grälet i morse?
Du sa att vi var överens.
Jag sa att vi var oense.
Vi var oense
om oenigheten.
Delade av en gräns.
Stod vi på två sidor
tills du sa
Vi behöver det tredje,
jag vill ha ett barn.


*
Dikten uppläst


Logotype för Poeten Salvador
Att beröra

LÄS -Poesi är tät-




Fri vers av Poeten Salvador VIP
Läst 224 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-12-16 08:19



Bookmark and Share


  Niliboy
Fint!
2019-12-21

    Mim
Wow!
2019-12-17

  Niliboy
Ja man får krypa till korset, rent bokstavligt!
2019-12-16
  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP