Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Är Dina ord ... i Versal.


ALLT JAG VILL HA

Dimension


Du tar mig med
Till en ny dimension
där stavelsen rör om i alfabetet
där tystnaden blir högljudd
där skriet drunknar i kudden

Jag bjuder in Dig
I fukten av min Aura
Jag ser Dig … och jag vill se

Imperativ:
- Klä av Dig!
Jag vill se mer. Kom. Lägg masken
I Gutenbergs patinerade låda
Lägg något där från oss båda

Finns inte en bokstav som är rätt
Inte nu. Inte nu.
Det är inte typsnittens fel
Om ordet haltar.
Allt jag vill ha är en Versal
i mjuka konsonanter
mellanslag
ta sats börja på en ny rad
….mmmm här väntar jag…

Sätt inte punkt
Lämna inga frågetecken
Låt mig vara parentesen
Om det osagda
Låt oss mötas över
blanka papper
… och uttrycka oss

© DominiQue Nina Victoria Christina Costa

 

 




Fri vers (Fri form) av DominiQueen
Läst 249 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2018-09-05 13:23



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Ibland behövs inga ord!

2018-09-05
  > Nästa text
< Föregående

DominiQueen
DominiQueen