Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
De två sista raderna tillagda 210201


Nu blir det bättre.

Den här dagen
är kanske just den dagen
då allt vänder.
Till det bättre.


För dig
För oss
För världen





Fri vers (Fri form) av Cikoria Blå VIP
Läst 207 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-09-06 08:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Cikoria Blå
Cikoria Blå VIP