Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Från min lilla låda.


Hur mår du, frågade jag.

- Hur mår du? sa jag

-Tack bra, sa du,

men du sa det ledset, med klanglös röst.



- Hur mår ditt barnbarn?, sa jag.



Då lyste du upp, dina ögon fick glans:

- Han är min glädje, min skatt, min tröst

ingens skratt är som hans.


Du berättade på, om undret du fått,

att få prata om honom, det gjorde dig gott.




.




Bunden vers (Rim) av Cikoria Blå VIP
Läst 139 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-09-07 23:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Cikoria Blå
Cikoria Blå VIP