Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Välj nu, välj Jesus (INTE KD!!!) och välj för livet. En bättre vän kan du aldrig få.


JESUS ÄR MITT VAL

det är stort

det är större

det är störst

Det är Du

som släcker

min törst

med det livets

vatten Du ger

och Du rör

vid mig

när jag ber

 

LARZ GUSTAFSSON 9/9 2018




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 206 gånger
Publicerad 2018-09-09 22:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP