Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Redigerad


Strandstenen

Sjöns vingar lyfter, vattnet når inte strandstenen
instängd i sin fördjupning, förbi bryggan
flyter molnet, hans själ en drivande kraft
utan attityd bara en skapande väntan
Solen ger vågorna glittrande vita rörelser




Fri vers (Fri form) av Rolf Winnerholm VIP
Läst 253 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-09-10 10:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rolf Winnerholm
Rolf Winnerholm VIP